Sportcoach on distance

U bevindt zich hier:://Sportcoach on distance
Sportcoach on distance2018-12-10T17:03:45+00:00

SPORTCOACH ON DISTANCE

 

Maken sport en bewegen reeds deel uit van je leven, maar wil je het iets meer begeleid aanpakken of wil je toewerken naar een specifiek recreatief sportdoel? Wil je (opnieuw) starten met sporten en bewegen en heb je het extra duwtje in de rug niet nodig, maar enkel de begeleiding? Dan biedt sportcoach on distance de oplossing.

 

Bij sportcoach on distance sport, beweeg en train je zelfstandig, maar onder begeleiding van een sportcoach op afstand. De sportcoach helpt, begeleidt en motiveert je bij de realisatie van je persoonlijke doelstellingen, wat die ook zijn: 10 km, 10 miles, halve marathon uitlopen, triatlon finishen, berg beklimmen, cyclosportieve toertocht uitfietsen of berg opfietsen, survivalrun overleven …

 

Werkwijze:

  • De eerste kennismaking begint met een vrijblijvend informatiegesprek.
  • Vervolgens stippelen we haalbare persoonlijke doelen uit die we samen trachten te bereiken binnen een bepaalde termijn.
  • Onder het motto ‘meten is weten’ wordt er bij voorkeur een inspanningstest afgenomen samen met een aantal andere lichaamsmetingen. Op basis van deze gegevens kan er op een veilige en verantwoorde manier getraind worden.
  • Er wordt een persoonlijk sport- of trainingsschema opgesteld dat wekelijks via mail naar jou gecommuniceerd wordt. De trainingen werk je zelfstandig af.
  • Via onderling overleg (mail) houden we elkaar op de hoogte van de vorderingen en ontwikkelingen en kunnen we indien nodig ook het sport- of trainingsschema aanpassen.

 

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid tot enkele trainingsmomenten onder persoonlijke begeleiding van de sportcoach om je op weg te helpen in het zelfstandig sporten en trainen.

 

 

PRIJS sportcoach on distance: 40€ per maand

PRIJS afname inspanningstest: 40€

 

Contacteer de sportcoach Kruishoutem voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: