Small group training

U bevindt zich hier:://Small group training
Small group training2018-12-10T17:03:45+00:00

SMALL GROUP TRAINING

Je wilt starten met sporten en bewegen of je doet dit al, maar dan het liefst in groepsverband en toch persoonlijk begeleid en dit door middel van heel variërende oefenprogramma’s? Dan biedt small group training de oplossing om samen in gezelschap op een gezonde en efficiënte manier aan je conditie werken.

 

Bij small group training sport, beweeg en train je in kleine groepjes van 4 tot 6 personen. Wekelijks wordt er een uurtje getraind op een vast tijdstip en dit met heel uiteenlopende oefenprogramma’s vol afwisseling. De sportcoach van het paramedisch centrum Kruishoutem helpt, begeleidt en motiveert je bij de realisatie van je persoonlijke doelstellingen of die van de groep. Je ervaart de voordelen van een personal trainer, maar ook de gezelligheid en motivatie van trainen in groepsverband waardoor de individuele kosten lager zijn.

 

Small group training is er voor iedereen die samen met een groepje vrienden of kennissen wil sporten onder begeleiding van een personal coach voor de groep. Je kan je eigen groep samen stellen met vrienden of familie of deelnemen aan een opgerichte groep.  De oefenprogramma’s bij small group training zijn zo opgebouwd dat iedereen in groep sport, zowel beginners als gevorderden, maar toch elk op zijn/haar eigen niveau. Na de trainingssessie krijgen alle deelnemers een vrijblijvend oefenprogramma of enkele sporttips mee die ze de rest van de week eventueel kunnen afwerken.

 

Small group training vindt plaats in het paramedisch centrum Kruishoutem (in de oefenruimte of outdoor) of op locatie (bos, sportveld, Finse piste, sporthal …).

 

PRIJS small group training: 10€ per sessie per persoon

 

Contacteer de sportcoach Kruishoutem voor meer info of inschrijving in een small group training: