Personal training

U bevindt zich hier:://Personal training
Personal training2018-12-10T17:03:45+00:00

PERSONAL TRAINING

Sporten en bewegen zijn de ingrediënten voor een fysiek en mentaal gezond lichaam. Steeds meer mensen komen erachter dat een fit en gezond lichaam niet onbelangrijk is om je goed te voelen in je vel. Besef ook jij dit en wil je wat meer beweging in je leven brengen of de beweging die je al hebt nog verder optimaliseren? En heb jij hierbij graag een duwtje in de rug en persoonlijke begeleiding? Dan is personal training de oplossing.

 

Bij personal training sport en beweeg je onder individuele begeleiding van een sportcoach. De sportcoach helpt, begeleidt en motiveert je bij de realisatie van je persoonlijke doelstellingen, wat die ook zijn: algemene conditieverbetering, spierversterking, opbouwen naar een bepaald sportdoel, afslanken, revalideren, je algemeen beter in je vel voelen of gewoon lekker sporten.

 

Personal training is er voor iedereen die op een professionele en aangename wijze zijn of haar gezondheid, levensstijl en/of sportprestaties wenst te verbeteren. De sportcoach zal beweging in je leven brengen door aangepaste trainingen. Eens je in beweging gebracht bent, is het de bedoeling om het sporten op lange termijn vol te houden en op een professionele, gezonde en efficiënte manier het vooropgestelde trainingsdoel te bereiken.

 

Werkwijze:

  • De eerste kennismaking begint met een vrijblijvend informatiegesprek.
  • Vervolgens stippelen we haalbare persoonlijke doelen uit die we samen trachten te bereiken binnen een bepaalde termijn.
  • Onder het motto ‘meten is weten’ wordt er een inspanningstest afgenomen samen met een aantal andere lichaamsmetingen. Op basis van deze gegevens kan er op een veilige en verantwoorde manier getraind worden.
  • Op basis van je persoonlijk trainings- of bewegingsplan wordt er op regelmatige tijdstippen samen getraind op een afgesproken locatie. Indien nodig wordt het plan aangepast aan je persoonlijke vorderingen.

 

Er kan getraind worden in het paramedisch centrum Kruishoutem (in de oefenruimte of outdoor) of op locatie (bos, sportveld, Finse piste, atletiekpiste, sporthal …).

 

Indien je dit wenst, kan er ook samen gewerkt worden met de diëtist van het paramedisch centrum Kruishoutem om bepaalde doelstellingen nog effectiever te bereiken.

 

PRIJS personal training: 45€ per uur

 

Contacteer de sportcoach Kruishoutem voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: