Sportcoach

U bevindt zich hier::/Sportcoach
Sportcoach2018-12-11T11:46:30+00:00

Sportcoach

Een fitter lichaam? Een sportieve uitdaging? Een correcte trainingsbegeleiding? Bewegen om gezond(er) te worden? Meer energie en beweging in je leven? Een goede sportverzorging? Je kan er voor terecht bij de sportcoach Kruishoutem.

Individuele begeleiding of in groep? Starten met bewegen of reeds een fervente sporter? We trachten samen je sportieve doelstelling waar te maken, wat die ook mag zijn. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

U kan bij de sportcoach Kruishoutem terecht voor:

  • Personal training
  • Sportcoach on distance
  • Small Group training
  • Sports care
  • Sportcoach at work

 

 

Dees Naessens studeerde af als Master in de lichamelijke opvoeding. Tevens behaalde hij zijn lerarenopleiding en een Master in het sportmanagement. Hij geeft les op de sportschool te Oudenaarde en deed een pak ervaring op als lesgever en trainer in diverse sporttakken. Maar bovenal is hij zelf een gepassioneerd sporter en staat beweging centraal in zijn leven. Via zijn sportieve, enthousiaste ingesteldheid zal hij u zeker aanzetten tot een gezonde(re) en actieve(re) levensstijl en motiveren in het bereiken van uw sportieve doelstellingen.